Säsongen är igång

Säsongen har nu dragit igång och så väl våra egna hästar som våra elevers hästar har startat upp 2014 fint med flertalet felfria terrängrundor! Otroligt kul!

Själva var vi nere i Tågarp och tävlade en internationell CIC*-klass med Arn och Nimbus där båda var felfria på hinder i terrängen! Arn fick dock gå terrängen utom tävlan då piloten råkade hoppa en **-linje i banhoppningen. Vilket han dock gjorde alldeles lysande bra!

Malin tävlade Enrico i 90-klassen och de fick med sig en 7:e placering hem!

Här kan ni se en bit ur terrängen på Arn

I Mantorp hade vi ett helt gäng elever som var med och tävlade, bland annat  Elin Olsson / Gobi, Anna Fors / Elmiro, Sofia Hjalmarsson / Bally Connery, Josefine Eng / Pearl-Anne JPL  och Johanna Andmarken / Pasific Star, som för övrigt är uppfödd av Stall Nilslund! 

Där kammade Elin hem en 4:e placering i 90-klassen och även en seger i kompislag tillsammans med Anna. Stort grattis!

Elin Olssson / Gobi


Anna Fors / Elmiro


Johanna Andmarken / På vår uppfödning Pasific Star

Vi vill även passa på att meddela att det finns fortfarande platser kvar till helgens FT-kurs på Stall Nilslund. Bra träning samt nyttiga övningar utlovas. Det kommer även erbjudas fantastisk mat under kursen. Välkomna att anmäla er till Mathias 0731-833798 eller mathias@stallnilslund.se!

Vi vill även passa på att tacka alla som var med och invigde terrängbanan för året den 6 april! En väldigt rolig dag med massor av nya och gamla ansikten, lyckliga och duktiga ryttare och hästar/ponnyer! Hoppas vi ses snart igen!

Annons
Detta inlägg publicerades i Kurser & träningar, Tävlingar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s