Fälttävlans och hoppträning för ERIK DUVANDER

erik duvander

 

 25-26 JUNI

Vill du träna för en av världens absolut bästa och mest välmeriterade fälttävlanstränare/coach? Då har du chansen den 25-26 juni när Erik Duvander kommer till Nilslund och håller en 2-dagars kurs. Ekipage på alla nivåer är välkomna!

Som 22 åring flyttade Erik till fälttävlanslandet England där han började arbeta hos Mark Todd. Under sina år som fälttävlansryttare representerade Erik Sverige i flera mästerskap som EM, VM och OS, samt flera ***/****-stjärninga tävlingar såsom Badminton, Burghley m fl. Erik var en av ryttarna i det svenska laget som tog EM-guld 1993. Efter sin ryttarkarriär har Erik varit en flitigt anlitad tränare och coach till flera toppryttare. Under 10 år var Erik förbundskapten och tränare för New Zealand, en av de främsta fälttävlansnationerna. Under åren med Erik som Head Coach har NZ tagit både individuella och lagmedaljer i såväl VM som OS.

Datum:       25-26 juni 2017

Plats:           Stall Nilslund, mellan Katrineholm och Eskilstuna. Hoppträning dag 1 och terrängträning dag 2. 75 minuters pass med 4 i varje grupp.

Anmälan:   Skickas till mathias@stallnilslund.se I din anmälan skriver du ryttarens namn och ålder samt häst, ekipagets utbildningsnivå och klubbtillhörighet (pga försäkring) samt fakturaadress. Alla nivåer, ponny och häst är välkomna.  Observera att anmälan är bindande till denna kurs.

Kostnad:     1300:- inkl. anläggningsavgifter och 6% moms. Avgiften faktureras vid anmälan. Möjlighet till uppstallning, mat och övernattning finns, kostnad tillkommer.

Frågor:        Kan ställas till Mathias Gustafsson på mathias@stallnilslund.se eller 073-1833798

VÄLKOMNA

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s