Fina elevframgångar!

I helgen som var visade våra elever fina framgångar på fälttävlansbanorna!

Elin Olsson på hästen Gobi vann 100-klassen i Mantorp med 70% i dressyren, felfri banhoppning och 4,8 tidsfel i terrängen!

Även Sofia Hjalmarsson och hästen Golden Trust A kammade hem ytterligare en seger, denna gång i Mantorps 90-klass! Tredje segern i år närmare bestämt! De slutade på sina fina dressyrstraff 39,4 (73,75%)

Lina Östlund Lagerström och Its True debuterade i helgen CNC*-klass, även dom i Mantorp. Efter en lite trevande start i dressyr och hoppning red de upp sig till en 17:e plats efter en felfri terräng på hinder!

Även Malin och Enrico A var i Mantorp och gjorde en väldigt fin tävling med 70,75% i dressyren och 1 tidsfel i hoppningen och låg därmed på en 5:e placering inför terrängen! Dessvärre blev Jerker rädd för en ambulans så ett stopp fick de med sig och landade då på en 28:e plats.

Anna Fors och Lillbullen red den internationella fälttävlan på Runsten och gjorde en fin tävling i CIC*-klassen med 67,4% i dressyren, 4 fel i banhoppningen och 13,6 tidsfel i terrängen och slutade där med på en 16:e plats

20130729-170419.jpg

Samtliga bilder är fotade av Birgitta Englid vilket vi tackar så hemskt mycket för!

Otroligt kul med så duktiga och framstående elever!

Annons
Detta inlägg publicerades i Tävlingar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s